Ionuț Negoiță vinde până la sfârșitul lunii martie apartamente noi cu TVA de 5%. Suportă el diferența până la cota majorată la 9%

Ionuț Negoiță vinde până la sfârșitul lunii martie apartamente noi cu TVA de 5%. Suportă el diferența până la cota majorată la 9%

Dezvoltatorul Hils Developments, deținut de Ionuț Negoiță, anunță că va suporta creșterea de TVA de la 5% la 9% prin aplicarea unei reduceri. Dar doar în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2024.

Hils Developments anunță că va suporta diferența de 4 puncte procentuale pentru apartamentele pe care le vinde din proiectele sale, a urmare a majorării TVA de la 5% la 9% începând cu 1 ianuarie 2024. Diferența va fi suportată printr-un discount aplicat la prețul cu TVA inclus, astfel încât, pentru client, costul apartamentului va rămâne neschimbat față de anul 2023.

„În contextul în care noile măsuri fiscale impactează accesul oamenilor la locuințe, noi am decis să absorbim acest impact aplicând o reducere diferențiată la prețul cu TVA inclus al apartamentelor, astfel încât clienții noștri să nu resimtă deloc creșterea TVA impusă”, spune Ionuț Negoiță, fondator și CEO Hils Development.

Această reducere va fi aplicată achizițiilor de locuințe în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2024, pentru toate apartamentele dezvoltatorului care intră sub incidența măsurii de creștere a TVA. Reducerea se va aplica la prețul fiecărui apartament cu noul TVA inclus, astfel încât costul clientului va rămâne neschimbat față de cel pe care l-ar fi plătit în anul 2023.

Hils Development este compania de dezvoltări imobiliare fondată în anul 2018 de către dezvoltatorul Ionuț Negoiță. În prezent, compania are șase proiecte de mari dimensiuni lansate în București.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.