Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în vestul Capitalei; investiția se ridică la 10 milioane de euro

Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în vestul Capitalei; investiția se ridică la 10 milioane de euro

Proiectul A1 Shopping Center va fi amplasat pe un teren în suprafață de 67.000 mp din vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, în apropiere de Autostrada 1 și de Divertiland Water Park.

Parcul de retail va avea o suprafață închiriabilă de 24.000 mp și va cuprinde, pe lângă zona comercială propriu-zisă, și spații de depozitare, alături de o serie de servicii complementare. Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în trimestrul al doilea al anului 2024, termenul estimat de finalizare fiind trimestrul al treilea din 2025.

„Inițial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, alături de un hotel de 3 stele. Ulterior, am realizat că zona respectivă a Bucureștiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro și cash & carry, care să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici și medii din toată țara”, a declarat Maria Iancu, Director Dezvoltare în cadrul Danubiu Enterprises, adăugând că deja un retailer și-a exprimat intenția privind închirierea unui spațiu de mari dimensiuni în cadrul proiectului.

Danubiu Enterprises este deținut de Canal Finances BV din Țările de Jos, iar administrator este Divertiland Operation SRL, companie în portofoliul căruia se află parcul acvatic cu același nume din vestul Bucureștiului.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.