Douglas România se extinde într-un nou sediu în cadrul Oregon Park

Douglas România se extinde într-un nou sediu în cadrul Oregon Park

Douglas România, filiala locală a retailerului de produse beauty, a ales să se mute în Oregon Park, unde va funcționa noul său spațiu de birouri. Contractul de închiriere a fost asistat de CBRE.

Douglas și-a mărit echipa și ocupă acum 665 mp în cadrul Oregon Park, în creștere de la cei 450 mp ocupați în Polona Business Center, unde a funcționat până acum.

Oregon Park, amplasat pe Șoseaua Pipera, este deținut de fondul de investiții Lion’s Head, și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 70.000 mp. Anul trecut, aici și-a prelungit contractul de închiriere compania Deloitte pentru cei 12.500 mp și Oracle, care ocupă 25.200 mp. Dintre chiriașii noi se numără Holcim, care a închiriat un spațiu de 2.282 mp în clădirea de birouri B, în timp ce Gewiss, producător de soluții pentru automatizarea locuințelor, și-a extins biroul în cadrul Oregon Park de la 500 la 1.000 mp.

Proiectul, care cuprinde trei clădiri de birouri premium, fiecare cu 6 etaje, plus 3.000 mp de spații comerciale, a obținut la finalul anului 2023 certificarea Well Health & Safety, un standard oferit de The International WELL Building Institute (IWBI). Potrivit CBRE, criteriul sustenabilității a cântărit mult în alegerea acestui spațiu.

Retailerul omnichannel de produse premium de înfrumusețare a deschis trei noi magazine în România în 2023 și își intensifică activitățile în Europa Centrală și de Est. Extinderea rețelei de magazine va continua pe parcursul noului an, iar Douglas își propune să își “consolideze prezența în orașele mari și medii din țară”.

La nivel global, în anul fiscal 2022/23, Douglas a generat vânzări de 4,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 18.000 de persoane în întreaga Europă.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.