O agentie din Romania a avut cele mai mari vanzari imobiliare in Dubai in ultimii doi ani

O agentie din Romania a avut cele mai mari vanzari imobiliare in Dubai in ultimii doi ani

Compania românească Imobiliare Dubai a surclasat zeci de agenții din toată lumea, având cele mai mari vânzări imobiliare în Dubai în ultimii doi ani. Astfel, agenția românească a vândut, până acum, în doar doi ani, peste 1000 de proprietăți, în valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari.

”De mai bine de doi ani reprezentăm cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Dubai. Echipa noastră, formată din peste 40 de agenți, a vândut, în ultimii doi ani, peste 1000 de proprietăți, atât în stadiul de proiect, cât și finalizate”, declară Mircea Brânzei, fondator Imobiliare Dubai.

Datorită acestor rezultare obținute de compania românească, aceasta a fost a fost desemnată, de curând, Top International Broker 2023, în cadrul Damac Gala.

Piața imobiliară din Dubai, creștere continuă în următorii ani

Oliver Mitri, co-owner și CEO Imobiliare Dubai, consideră că trendul ascendent al pieței imobiliare din Dubai va continua cel puțin până în 2030.

”Piața imobiliară din Dubai a demonstrat că oferă cele mai bune randamente. Se anunță o creștere continuă până cel puțin în 2030. Deci și anul 2024 face parte din trendul ascendent al acestei piețe, iar cine va decide să investească anul acesta va beneficia de creșterile anilor următori”, declară Oliver Mitri.

Tendința clienților din prezent este spre a cumpăra proprietăți din stadiul de proiect, pentru că ele sunt mai ușor de plătit în rate direct la dezvoltator. În plus, ele vin și cu o apreciere de capital mai mare, pentru că, în momentul în care se vor finaliza, vor valora mai mult decât la momentul lansării proiectului.

Apartamente în centrul orașului, la plajă sau vile de lux, cele mai cerute

Imobiliare Dubai reprezintă în prezent proiecte ce includ apartamente și vile situate în centrul Dubaiului, în zona de plajă sau în zone noi, exclusiviste.

”Avem în prezent zeci de proiecte dezvoltate atât în centrul orașului, în Dubai Downtown, Business Bay, cât și în zona de plajă – Dubai Marina, Jumeirah Islands, sau în cartiere noi și exclusiviste cu vile. Clienții din România, spre exemplu, caută în special investiție, fie pentru a face randament din revânzare, fie pentru închiriere. Agenția noastră se ocupă și de preluarea, de mobilarea și de închirierea lor. Practic, oferim full-service, astfel că investitorii noștri nu mai trebuie să facă nimic în afara plății ratelor”, încheie Mircea Brânzei, fondator Imobiliare Dubai.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.