Peste 10.000 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu prilejul #TotulPentruCasaTa2024

Peste 10.000 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu prilejul #TotulPentruCasaTa2024

În perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2024 – un concept dedicat sectorului home & deco – care a adus împreună tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Peste 10.000 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional și s-au inspirat din cele mai spectaculoase proiecte de design.

La eveniment au participat 155 de companii, din 13 țări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria). Gradul de internaționalizare a atins 27%, cu 112 firme românești și 43 din străinătate.

„A fost o ocazie deosebită pentru participanți să descopere cele mai recente tendințe și inovații în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare. Ne-am bucurat să fim martorii schimbului de idei și experiențe între profesioniștii din aceste domenii și abia așteptăm să ne revedem la ediția de anul viitor”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

TotulPentruCasaTa2024 a fost un loc de întâlnire pentru specialiști și pasionați de design, care au avut ocazia să exploreze cele mai variate și inspirate proiecte din industria home & deco. De la materiale ecologice și tehnologii sustenabile, la mobilier de calitate și decorațiuni inedite, evenimentul a oferit o gamă completă de soluții pentru transformarea și îmbunătățirea locuințelor și spațiilor de lucru.

Mai mult decât atât, în cele 4 zile de eveniment, vizitatorii au beneficiat de reduceri de până la 40% și de pachete promoționale la o gamă largă de produse pentru design interior și exterior.

În plus, cei care aveau în plan redecorarea unei locuințe au primit și consiliere personalizată gratuită. Experții din domeniu i-au ghidat în procesul de achiziție și le-au oferit sfaturi utile ținând cont de preferințele estetice, necesități, buget și funcționalitate.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.