Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spaţii de birouri

Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spaţii de birouri

Un spaţiu de birou care să respecte principiile ESG, în concordanţă cu schimbările pieţei şi cerinţele UE, nu este doar o necesitate, ci şi o valoare adăugată pentru angajaţi, se arată într-un comunicat al Skanska, remis redacţiei. Din acest motiv, Skanska oferă chiriaşilor săi servicii care să îi ajute în crearea unor spaţii de lucru sustenabile şi în procesul lor de raportare non-financiară, conform sursei.

ESG+ este un pachet de servicii oferit de Skanska, dezvoltat pe baza discuţiilor cu partenerii de business, cu scopul de a sprijini operaţiunile şi de a creşte eficienţa echipelor, cu accent pe grija faţă de mediu şi “wellbeing”-ul angajaţilor, transmite compania.

Chiriaşii, atât existenţi, cât şi potenţiali, pot beneficia de experienţa Skanska printr-un pachet integrat ESG+: de la crearea de spaţii funcţionale si uşor de utilizat până la soluţii legate de amprenta de carbon şi la raportarea elementelor legate de ESG, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, “Într-o perioadă în care piaţa se schimbă rapid, iar cererile în zona de sustenabilitate sunt tot mai numeroase, nu mai este suficient doar să oferi un spaţiu de birou. La Skanska, suntem conştienţi de modul în care o abordare integrată a nevoilor chiriaşilor poate creşte valoarea reală, de aceea, pachetul nostru de servicii ESG+ nu este doar un răspuns la unele reglementări în domeniu, ci este un instrument care le permite partenerilor noştri să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei: să-şi dezvolte afacerea şi să aibă grijă de sănătatea şi binele echipelor lor.” afirmă Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska.

Pachetul Skanska ESG+ acoperă mai multe arii de specialitate pentru a permite clienţilor săi să profite de întregul potenţial al spaţiilor de birouri proiectate la cele mai înalte standarde ESG. Acesta include inclusiv consiliere privind utilizarea sustenabilă a spaţiului şi activităţii educaţionale, se mai arată în comunicat. De exemplu, ESG+ va permite chiriaşilor să înveţe cum să economisească apă sau energie într-un mod facil. De asemenea, chiriaşilor le va fi mai uşor să controleze şi să optimizeze costurile asociate cu utilizarea biroului, adaugă sursa.

O parte foarte importantă a serviciului este şi pachetul de informaţii furnizat ca parte a ofertei ESG+, care reprezintă un suport excelent pentru raportarea non-financiară, arată datele comunicatului.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.