Un grup de investitori a cumpărat 60% din gigantul comercial Dalian Wanda, care deține 496 de mall-uri în toată China

Un grup de investitori a cumpărat 60% din gigantul comercial Dalian Wanda, care deține 496 de mall-uri în toată China

Un grup de investitori condus de firma de capital privat PAG a anunțat sâmbătă o investiție de 8,3 miliarde de dolari pentru un pachet de 60% din unitatea comercială a gigantului imobiliar chinez Dalian Wanda, arată Reuters.

Dalian Wanda va păstra 40% în Newland Commercial Management, holdingul Zhuhai Wanda Commercial Management Group Co, potrivit informațiilor Reuters.

CITIC Capital, Autoritatea de Investiții din Abu Dhabi, Mubadala Investment Company și Ares Management Corporation au fost, de asemenea, investitori comuni în tranzacție.

„Ne place avantajul competitiv al Newland și credem că acesta îi va permite să genereze un flux de numerar stabil și în creștere pentru investitori”, a declarat David Wong, partener și șef al diviziei de private equity la PAG.

Newland administrează 496 de centre comerciale mari în toată China. În decembrie anul trecut, PAG și Dalian Wanda Commercial Management Group au anunțat împreună semnarea unui cadru de investiții pentru restructurarea Zhuhai Wanda Commercial Management.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.