Yusen Logistics România închiriază 19.000 de mp în CTPark Bucharest pentru un centru regional de distribuție pentru industria auto

Yusen Logistics România închiriază 19.000 de mp în CTPark Bucharest pentru un centru regional de distribuție pentru industria auto

Yusen Logistics (România), un furnizor global de logistică, a închiriat 19.000 mp de spații de depozitare în CTPark Bucharest pe o perioadă de cinci ani.

Yusen Logistics România va folosi spațiul pentru activități de logistică pentru terțe părți, gestionând mărfurile din 19 țări de pe trei continente pentru clienții lor. Acesta va fi centru regional de distribuție pentru industria auto. Depozitele închiriate de Yusen vor fi supuse unei renovări semnificative printr-o investiție substanțială din partea CTP pentru a revigora și moderniza facilitățile, aducându-le la cele mai recente standarde ESG prin incorporarea caracteristicilor de mediu durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri.

Înființată în 1955, Yusen Logistics este o companie globală de logistică a lanțului de aprovizionare care oferă servicii de expediere maritimă și aeriană, depozitare, distribuție și managementul lanțului de aprovizionare. Compania deține deja aproximativ 1,3 milioane mp de spații de depozitare în 140 de unități din Europa, la care se adaugă acest nou contract de închiriere, la care a fost consiliat de CBRE.

CTPark Bucharest este amplasat pe Autostrada A1 la kilometrul 13, la doar 15 minute de mers cu mașina de stațiile de metrou Păcii și Preciziei. Cu o suprafață totală de 57,9 hectare, din care 570.000 mp este suprafața construită, CTPark Bucharest dispune de toate facilitățile necesare, precum o cantină, un punct medical și o zonă generoasă de spații verzi.

CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,6 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, inclusiv Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.